Κανελλάδα

Κανελλάδα (από την Ελευθερία Ανδρέου) 

Υλικά:

-3 λίτρα νερό

-1 κιλό ζάχαρη

-3 ξυλάκια κανέλλα

-25 σταγόνες κανελλόλαδο

-Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Εκτέλεση:

-Βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη και την κανέλλα να βράσουν, μέχρι να εξατμιστεί το 1 λίτρο νερό.

-Κατεβάζουμε από τη φωτιά το μείγμα και προσθέτουμε το κανελλόλαδο κι όσες σταγόνες χρώμα θέλουμε.

-Η κανελλάδα σερβίρεται αραιωμένη. Μπορούμε να προσθέσουμε και παγάκια.